Úvod » Recepty
Recepty
Hovězí guláš
Který Čech by nemiloval hovězí gulášek. Pomalu opekáná cibulka, křehounká a štavnatá kližka, pikantní a komplexní chuť. Stačí jen dodržet pár základních technologických postupů a doslova za pár korun máme na talíři plnohodnotný pokrm. Navíc jako příloha bohatě postačí kousek čerstvého chleba (můžete si ve stejném hrnci upéct i vlastní).
180 MIN | PORCE - 4-6 | 150 Kč |
Recept na přípravu Karlovarského knedlíku
Podle mě je karlovarský knedlík král mezi knedlíky:). Přitom je poměrně jednoduchý a levný. Ideální volbou k výpečkům a ke všem pečením. My jsme si ho uvařili ke svíčkové, není to špatná kombinace, ale houskový knedlík omáčku lépe nasákne. Proto bych doporučil karlovarský knedlík spíše k masu se zelím :)
40 MIN | PORCE - 4 | 80 Kč |
Recept na Hovězí pečeně na smetaně (svíčková)
V sobotu jsem si s radostí přivstal, abych své rodině připravil náš nejoblíbenější pokrm ( a abych pro Vás mohl napsat recept) – hovězí na smetaně, neboli svíčkovou.
240 MIN | PORCE - 4 | 250 Kč |
Recept na tvarohovou bábovku
Rychlá, chutná tvarohová bábovka pro společné chvíle pohody u kávy či čaje.
45 MIN | PORCE - 4 | 95 Kč |
Recept na krémovou cibulovou omáčkou
Naše krémová cibulová omáčka s pomalu pečenou šťavnatou krkovicí potěší nejednoho strávníka :)
150 MIN | PORCE - 4 | 200 Kč |