Úvod » Články » Pasírovač Culinária

Pasírovač Culinária

Pasírovač Culinária

Pasírovač je vynálezem dnešní doby. Je to malý, ale o to víc užitečný pomocník, kterého využije každá hospodyňka pro přípravu jídla nebo při zpracování surovin. Proč si tedy neusnadnit práci?


Síto už nepotřebujete, je tu pasírovač Culinária

Chcete si vyhnout pracnému pasírování vařené zeleniny přes sítko? Pak je tu malý pomocník, který Vám udělá velkou radost, je tu univerzální pasírovač Culinária. Už se nemusíte trápit únavným a zdlouhavým pasírováním ovoce či zeleniny, pasírovač Culinária Vám ušetří čas i práci.

K čemu všemu je pasírovač Culinária vhodný

Univerzální pasírovač Culinária je určen jak k pasírování ovoce a zeleniny, tak také k přípravě omáček, protlaků z rajčat, polévek a základů zeleninových omáček, jakou je například klasická česká omáčka – svíčková. Dnešní hospodyňky se jí vyhýbají, protože je příliš pracná, proč tedy nevyužít kvalitního pasírovače, který notný kus práce zvládne za Vás? Díky němu můžete také připravit kojeneckou výživu, která bude nejen čerstvá, ale hlavně zdravá a vyrobená ze surovin, které si sami dodáte. Pokud Vám večer přijde manžel z práce domů, můžete jej pohostit výtečným bramborovým nebo luštěninovým pyré či italskými pokrmy.

Tři výměnná pasírovací síta

Celá sada se dodává se třemi výměnnými pasírovacími síty, takže si můžete sami určit jemnost nebo hrubost propasírované potraviny. Pro větší komfortnost použití je pasírovač vyroben z prvotřídní nerezavějící oceli, která má tloušťku 0,5 milimetru a je také vhodná i do myčky.

Technické parametry

Pasirovač Culinária je jedinečným pomocníkem svou univerzálností. Je zhotoven z nerezu a horní průměr mísy je 19 centimetrů, jeho výška mísy je 8 centimetrů, takže je dostatečně hluboký, aby z něj nevypadávaly drobné kousky zeleniny a ovoce, ale zároveň je velmi pohodlný pro vybírání takto zpracované směsi. Délka držadla je 13,5 centimetrů, proto je vhodný do každé ruky. Jeho součástí jsou tři síta, která mají otvory 2-3 centimetry a 5-7 centimetru. Tloušťka stěny univerzálního pasírovače je 0,50 milimetrů, což dosvědčuje jeho kvalitu a pevnost. Záruka na tohoto všestranného pomocníka je dva roky.


pixel

Joseph Joseph KORKMAZ LAVA Metal Luigi Bormioli Netherton Foundry Sanelli
pixel