Úvod » Články » Concept: spotřebiče od zlatých českých ručiček

Concept: spotřebiče od zlatých českých ručiček

Concept: spotřebiče od zlatých českých ručiček

Přidali jsme do nabídky další zajímavou značku: společnost Concept, českého výrobce spotřebičů pro domácnost i kuchyni.


Tuzemská značka Concept, jejíž sortiment domácích spotřebičů a bílého elektra jsme zařadili do nabídky Dommo.cz, zatím nepatří mezi nejznámější na trhu. Může se však pochlubit tím, že zákazníci, kteří spotřebiče Concept vyzkoušeli, už zůstali značce věrní.

Concept ví, co čeští zákazníci chtějí

A to není jen hláška z letáku – Concept si skutečně dává záležet, aby svým klientům dával něco navíc. Své výrobky navrhuje tak, aby perfektně korespondovaly s požadavky typické středoevropské domácnosti. Dává si záležet na perfektně funkčním, ale zároveň osobitém designu spotřebičů, které skvěle doplní (nejen) české kuchyně. A v neposlední řadě: přináší na trh špičkové produkty s vysokou životností, a to bez jinak zcela běžného „příplatku za značku“.

Firma s tradicí od roku 1991 také naplno využívá své pozice domácí značky a nabízí zákaznický servis, kterému zahraniční výrobci mohou jen těžko konkurovat.

Kvalita podložená zárukou

Přesvědčovat zákazníky o kvalitě značky je jako házet hrách na zeď. Zvláště u výrobků s tak příznivou cenou, jakou se pyšní elektro Concept, jde o skutečně těžký boj s věčnými pochybovači. Společnost Concept se proto rozhodla svá tvrzení podložit zárukou.

V první řadě jde o prodlouženou záruku Concept 2 + 1 – tedy rok bezplatného servisu nad rámec zákonem stanovené záruční doby. Tato záruka je poskytována bezplatně ke všem vestavným spotřebičům Concept a vztahuje se na jakékoliv poškození vzniklé vadou materiálu. Můžete se tak spolehnout na to, že jakmile se něco z vaší vestavěné kuchyně pokazí, nezaplatíte za servis ani korunu.

U ostatního kuchyňského elektra Concept si pak můžete jednoduše sjednat záruku prodlouženou až na 2 + 3, tedy celkem pět let. Za částku vypočtenou podílem z původní ceny tak získáte záruku bezplatné opravy spotřebiče i po uplynutí zákonné záruční lhůty.

Své spotřebiče Concept si také můžete pojistit proti nahodilému poškození, tedy i proti poškození přesahujícímu rámec zákonné záruky.

Servis v Česku a do 7 dnů

Víme, že poruchy kuchyňských spotřebičů a bílého elektra obecně jsou velice nepříjemné. Shánět nouzový plynový vařič či čekat měsíc na reklamaci lednice – každý z nás se jistě takovýmto zážitkům vyhne.

Když už se tedy přece jen něco pokazí, zajistí společnost Concept záruční opravu nejpozději do 7 dnů od podání reklamace! Díky vlastnímu servisnímu středisku v České republice a velice nízkému procentu reklamovaných výrobků se můžete spolehnout na to, že svůj spotřebič od Concept budete mít opravený a připravený k použití co by dub.


pixel

Joseph Joseph KORKMAZ LAVA Metal Luigi Bormioli Netherton Foundry Sanelli
pixel