Úvod » Články
Články
Pečeme v silikonových formách
Je nejoblíbenějším výrobkem na trhu z řad silikonových forem, které mají mnohé využití jak v teplé (moučníky, dezerty, dorty) i studené (aspiky, nepečené dorty) kuchyni, k přípravě sladkých i slaných pokrmů.
ČÍST CELÝ ČLÁNEKPasírovač Culinária
Pasírovač je vynálezem dnešní doby. Je to malý, ale o to víc užitečný pomocník, kterého využije každá hospodyňka pro přípravu jídla nebo při zpracování surovin. Proč si tedy neusnadnit práci?
ČÍST CELÝ ČLÁNEKBambusové prkénko
Máme několik druhu prkýnek, mohou být dřevěná, plastová, skleněná nebo bambusová. A právě poslední zmiňovaná se těší velké oblibě v našich kuchyních a restauračních zařízeních. Jsou velmi příjemné nejenom na pohled, ale také na dotek a mají řadu vlastností, které prkýnkům vyrobeným z ostatních materiálů, chybí.
ČÍST CELÝ ČLÁNEKNovinka: Termohrnce Banquet
Termohrnce se staly velmi oblíbenými pomocníky v mnohé domácnosti. Dokáží nám nejen ušetřit čas, který bychom museli obětovat při ohřívání jídel, ale pomohou nám také vyřešit skladování potravin, u kterých dbáme na zachování teploty.
ČÍST CELÝ ČLÁNEKDeset rad pro přípravu jídla ve woku
Když se mluví o asijské kuchyni, jeden kuchyňský nástroj, který se nám vybaví, je zcela jistě wok. Je to nejpoužívanější typ pánve ve střední a východní Asii, a i v severní Asii je používána podobně tvarovaná pánev. Díky svému nezaměnitelnému tvaru a vlastnostem vyžaduje wok zvláštní kuchařské dovednosti, abychom získali to, čemu se v Číně ríká…
ČÍST CELÝ ČLÁNEK