Úvod » Campingaz

Výrobce - Campingaz

Campingaz

Společnost Campingaz dnes platí za světového leadera v oblasti vybavení pro kempaře, chalupáře a dobrodruhy všeho druhu. Byla založena roku 1949 jako výsledek rozezlení mladého trampa, nespokojeného s dostupným vybavením pro pobyt v přírodě.

Právě tehdy byly položeny základní pilíře filosofie Campingaz: inovace, spolehlivost, praktičnost a pohodlí. Od prvního patentu Campingaz – plnitelné plynové lahve – už uběhlo více než 60 let a každým rokem přibývají další a další. Hledáte-li dokonale jednoduché a přitom komplexní vybavení pro venkovní grilování, nemůžete si vybrat lépe, než právě značku Campingaz.

Inovativní systémy Campingaz

Na následujících řádcích vám představíme nejdůležitější systémy, funkce a vychytávky, se kterými se u produktů Campingaz setkáte. Posuďte sami – umí tohle váš starý gril?

Culinary Modular System

Nudí vás už všední grilování? Co takhle dopřát si pizzu, čínu, španělské delikatesy si šťavnatou drůbež přímo z grilu? Culinary Modular System od společnosti Campingaz umožňuje jednoduše vyjmout oválnou část grilovací desky a nahradit ji některou z dodávaných součástí.

Nabídka výměnného příslušenství Culinary Modular zahrnuje:

  • pizza kámen pro přípravu vynikající křupavé pizzy,
  • hlubokou pánev wok pro přípravu asijských a orientálních specialit,
  • širokou pánev paella, s níž na grilu uvaříte žhavé španělské delikatesy,
  • pečící stojan na drůbež pro dokonale křupavou kůži a rovnoměrně ugrilované kuře a
  • masivní litinový rošt ke grilování dokonalých steaků.

Výměna příslušenství Culinary Modular je neuvěřitelně snadná – vyzkoušejte tento systém a překvapte své přátele netradiční barbecue!

(Rošt Culinary Modular je standartně dodáván s následujícími grily: 3 Series Classic LS Plus, 3 Series Woody LX, 4 Series Classic LS Plus, 4 Series Woody LX, 3 Series RBS® L, 4 Series RBS® LXS. Zvlášť jej dokoupit a využívat veškerých jeho výhod můžete u grilu 3 Series Woody L.)

Even-Temp™ - Ještě lepší distribuce tepla

Znáte to utrpení práce s klasickými grily? Na jedné straně roštu se vám steaky připalují, na druhé straně se sotva prohřály a vy neděláte nic jiného, než že přesouváte maso sem a tam ve snaze najít to „správně teplé místo“

Tomu je konec – grily Campingaz s nálepkou Even-Temp vám umožní během grilování nerušeně klábosit s přáteli. Díky tomuto systému má nejméně 90 % grilovací plochy optimální teplotu 250 °C, zaručující perfektně propečené a stále šťavnaté steaky. A při přípravě jakéhokoliv jiného pokrmu vám k nejlepším výsledkům dopomůže nezávislá regulace výkonu všech hořáků.

InstaClean™ System

Grilovačka je u konce, špinavé nádobí v myčce… a vás namísto vychutnávání digestivu čeká čištění grilu. Vydrhnout mastnotu z roštu, očistit grilovací náčiní a rozebrat vanu grilu – kdyby tak existoval způsob, jak se tomu vyhnout!

Hádáte správně, systém Campingaz InstaClean™ řeší přesně tento problém. U moderních grilů Campingaz stačí několika jednoduchými pohyby vyjmout špinavé části a prostě je naskládat do myčky. Celý úkon vám nezabere více než jednu minutu a zbytek času využijte, jak uznáte za vhodné. Gril Campingaz se o sebe postará (téměř) sám!

Hořáky Radiant-Burner-System® - (RBS)

Lékařské studie, informující o škodlivosti grilování, nás z médií bombardují na každém kroku. Chybí však jedna podstatná informace: zdraví škodlivé nejsou grilované pokrmy, ale připálené zuhelnatělé kousky jídla, které se dostanou do přímého styku s plamenem grilu.

U běžného grilu je těžké tomuto jevu zamezit, Campingaz však přišel s geniálním řešením. Jako první umístil všechny hořáky do boku grilovací vany a tento systém pojmenoval Radiant Burner (RBS®). Díky tomuto převratnému řešení už nemůže dojít k připálení masa ani dalších surovin, a tím výhody zdaleka nekončí!

  1. Speciální rozptylovač tepla pod grilovací plochou zaručí perfektně rovnoměrnou teplotu v ideálním rozmezí 250 – 300 °C po celé grilovací ploše (viz Even-Temp™), což umožňuje dosáhnout maximálního výkonu grilu.
  2. Grilování je naprosto zdravé, protože šťávy nestékají na hořáky a nepřipalují se.
  3. Postranní hořáky také nejsou odkapávající mastnotou zanášeny, proto jsou zcela bezúdržbové a nabídnou enormní životnost.
  4. Systém RBS® přináší velice všestranné využití a umožňuje přímé i nepřímé grilování, rožnění, vaření, …

Boneso Quick Start Technology® (QST)

Hosté sedí u stolu, provoněné naložené maso je na stole, zbývá už jen rozpálit gril. Vy, kteří máte doma klasický uhelný gril, jistě znáte tu nekonečnost desítek minut, po které se uhlí pod roštem rozehřívá na provozní teplotu. A co teprve otravné rozdmýchávání, kouř a zápach podpalovače…

Jde to ale vůbec jinak? Ano, jde! S technologií Campingaz Bonesco Quick Start Technology® (QST) jsou uhlí či brikety rozpáleny do neuvěřitelných deseti minut. Stačí připojit malou plynovou kartuši, otočit kohoutkem a škrtnout sirkou! Úsporný plynový hořák uhelného grilu během pár minut promění studené uhlí v pekelnou výheň s ideální grilovací teplotou.

Nerezové hořáky

Hořáky jsou základem a srdcem každého plynového grilu. Proto na nich Campingaz nešetří a vyrábí je rovnou z nerezové oceli. Tento materiál nejen že dokonale vede teplo, ale také velmi dlouho odolává prudkým změnám teplot i nástrahám počasí. Díky tomu může Campingaz zaručit mnohaletou životnost a stále perfektní výsledky grilování.

Hořáky z nerezu jsou navíc vytvarovány do siluety písmene V, díky čemuž samy o sobě fungují jako precizní rozptylovač tepla. Tím je zajištěno dokonale stejnoměrné rozehřátí grilovací plochy a snadné přímé i nepřímé grilování.

Kategorie:

Grilování Slevy a výprodeje

Produkty

| 1 |


pixel

Casarredo Joseph Joseph KORKMAZ LAVA Metal Luigi Bormioli Netherton Foundry Sanelli
pixel
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.