Úvod » Hrnce a poklice » Nerezové hrnce » Série Mega » Mega - nerezový hrnec 30 l

Mega - nerezový hrnec 30 l

Akční sleva: 20%

Původní cena: 2 365 Kč

Naše cena: 1 892 Kč

EAN: 8691607019483

Dostupnost: nelze objednat

Počet: ks

Mega - nerezový hrnec 30 l
SLEVA 20%

Popis
KORKMAZ

Nová řada nerezového nádobí Mega se zrodila jako kombinace běžného domácího nádobí a speciálního vybavení pro náročné provozy (restaurace, školy, hotely, ...). Z každého si vzala to nejlepší a výsledkem je vrcholně praktickéergonomické a přitom krásné nádobí pro domácnosti i náročné použití.

Hrnec Mega je vyroben z ušlechtilé nerezavějící oceli a díky vysoké kvalitě materiálu i perfektnímu zpracování se řadí mezi nejprodávanější produkty. Předností má skutečně mnoho a většina z nich plyne právě z použití špičkové chromniklové oceli.

Nerez totiž vyniká tepelnou vodivostí, což se projevuje rovnoměrným a rychlým zahříváním hrnce. Díky tomu snadno dosáhnete dokonale připravených pokrmů, a to navíc v kratším čase a s menší spotřebou energie.

Nerezová ocel je také přirozeně nepřilnavý materiál. Pokrmy se vám tak už nebudou připalovat a mytí nádobí nikdy nebylo snazší. Nerezový hrnce lze samozřejmě mýt i v myčce. Díky trojitému ocelovému dnu je hrnec Mega vhodný na všechny druhy sporáků včetně indukce.

Naprostá chemická stálost oceli je zase plusem při dlouhodobějším uchovávání jídla v chladničce či mrazáku. Bez obav jej můžete ponechat v hrnci a přesto zůstane čerstvé a chutné. Celoocelové provedení (tedy včetně madel a pokliček) zase umožňuje použít hrnec Mega pro zapékání v troubě.

Úchyty z nerezu díky speciálnímu připevnění nikdy nepálí a nabízí velmi pohodlný, ergonomický úchop. Minimalistický design hrnce Mega je podřízen praktičnosti, leštěný povrch je ozdoben pásky se saténovým matem. Tento minimalismus je nejen velmi funkční, ale také trvanlivý – hrnce Mega bude vypadat stylově i po desítkách let používání.

  • průměr 40 cm, objem 30 l, výška 26 cm
  • Astra série je jedna z nejoblíbenějších mezi zákazníky 
  • nádobí je určeno speciálně pro využití  v hotelích, restauracích,  školách, školkách, atd., ale své uplatnění samozřejmě najde také  v domácnostech
  • vyrobeno z kvalitní nerezové oceli, atraktivní design, leštěný povrch se třemi saténovými pásky
  • ergonomické úchyty a poklice z nerezové oceli
  • široká škála použití - lze používat v troubě nebo v nich zamrazit potraviny
  • vhodné pro všechny plotýnky kromě indukce
  • mytí v myčce
KORKMAZ

Společnost Korkmaz se už od roku 1971 zabývá produkcí kuchyňských spotřebičů a předeším nádobí z nerezové oceli. Díky vysoké specializaci a důrazu na preciznost se tento původně turecký výrobce vypracoval na světoznámou značku, dodávající do 65 zemí světa.

V současnosti patří nerezové nádobí a kuchyňské náčiní Korkmaz mezi etalony vysoce kvalitního a ergonomického kuchyňského vybavení. Nádobí Korkmaz sbírá ocenění za design, který je zaměřen především na maximální praktičnost a pohodlné používání.

Vývojové oddělení Korkmaz bedlivě sleduje měnící se trendy ve vaření a v kuchyňském vybavení. Nové poznatky se okamžitě přenáší do skutečných produktů z per špičkových designérů. Díky tomu těžko naleznete inovativnějšího výrobce s aktuálnější nabídkou kuchyňského vybavení, než je právě Korkmaz.

Špičková kvalita materiálu a zpracování

Nejdůležitější ingrediencí špičkového nerezového nádobí a náčiní je však zpracování. Díky domácí výrobě, podléhající neustálé kontrole zakladatelů společnosti, je zaručena excelentní kvalita materiálu i zpracování samotných výrobků.

Každý jeden kus, od polotovaru až po konečný produkt, prochází sérií podrobných testů. Právě díky tomu nádobí Korkmaz už po desetiletí vyhovuje nejpřísnějším kvalitativním a bezpečnostním světovým normám.

pixel

Joseph Joseph KORKMAZ LAVA Metal Luigi Bormioli Netherton Foundry Sanelli
pixel