Úvod » Články » Novinka: Termohrnce Banquet

Novinka: Termohrnce Banquet

Novinka: Termohrnce Banquet

Termohrnce se staly velmi oblíbenými pomocníky v mnohé domácnosti. Dokáží nám nejen ušetřit čas, který bychom museli obětovat při ohřívání jídel, ale pomohou nám také vyřešit skladování potravin, u kterých dbáme na zachování teploty.


Pro koho jsou termohrnce Banquet určeny?

Když potřebujete přenést z jednoho místa do druhého studené či naopak horké jídlo a přejete si, aby se jeho teplota měnila co nejméně, pak je termohrnec to, co Vám dokáže ulehčit život. Termohrnec Banquet dokáže zachovat teplotu potravin až po několik hodin. A tak pokud například nemáte v práci možnost ohřevu jídla a nechcete se připravit o domácí stravu, pak je tu právě pro vás termohrnec Banquet, který dokáže udržet jídlo teplé až po několik hodin. To samé platí, když se například chystáte s dětmi na výlet a nemáte možnost ohřát připravené jídlo v mikrovlnné troubě.

Máte chatu, která není zařízena elektrickým proudem? Nevadí, je tu pro vás malý velký pomocník, který Vám na několik hodin dokáže zachovat teplotu připraveného pokrmu – jsou to termohrnce.

Uložení jídla

Úkolem termohrnce je také uložení jídla (ať už studeného nebo horkého). Když například pořádáte velkou rodinnou oslavu a víte, že celá rodina nepřijde přesně na daný čas, pak si připravený pokrm jednoduše uložíte do termohrnce a jakmile přijde vhodný čas, můžete začít servírovat jídlo na stůl, aniž byste se zdržovali jeho dodatečným ohříváním.

Z jakých částí je termohrnec vytvořený?

Vnitřní část termohrnce je vyrobena z nerezu a výplň mezi oběma stěnami je vyrobena z PUR pěny. Vnější část hrnce je zhotovena z prvotřídního plastu a je samozřejmostí, že víko hrnce je přilnavé.

Barva hrnců

Barva hrnců je velmi veselá a moderní, oranžová. Zároveň je to barva, která podporuje chuť na jídlo.

Velikosti hrnců

Termohrnce jsou dodávány o bjemu 1,5 litrů, 2,5 litrů a nebo 3,5 litrů.


pixel

Joseph Joseph KORKMAZ LAVA Metal Luigi Bormioli Netherton Foundry Sanelli
pixel