Úvod » Články » Hrnce Banquet: noví praktičtí pomocníci do vaší kuchyně

Hrnce Banquet: noví praktičtí pomocníci do vaší kuchyně

Hrnce Banquet: noví praktičtí pomocníci do vaší kuchyně

Myslíte, že u obyčejného hrnce nelze vymyslet žádný zlepšovák? Omyl, hrnce Banquet Cassidy New Line přináší zajímavé vychytávky, které vás ještě více zpříjemní a usnadní práci v kuchyni.


Základem dobrého hrnce je dobrý materiál; a Banquet přichází rovnou s tím nejlepším. Nerezová ocel 18/0 platí za etalon kvality a odolnosti, na vrch však přihazuje ještě vynikající tepelnou vodivost a snadnou údržbu. S novými hrnci Banquet tak vaříte ještě úsporněji, rychleji a pohodlněji než dříve.

Úspornost a výborné tepelné vlastnosti jsou dány kombinací plochého masivního 2mm dna a tenkých, naprosto hladkých stěn. V hrnci se vám tak nic nepřichytí a při vaření ušetříte jak čas, tak energii (a s ní samozřejmě peníze). Nerezová ocel je vhodná pro všechny druhy sporáků včetně indukce, pro niž je optimalizován i tvar dna hrnců Banquet.

Vnitřní strana hrnce je opatřena praktickou měrkou, která vám poskytne údaje o objemu vody v hrnci. Ohříváte tak jen to množství, které skutečně potřebujete. Hlavní výhoda však spočívá ve speciální perforované poklici Banquet Cassidy New Line.

Ta je rovněž vyrobena z masivní oceli, což zaručuje další zefektivnění a zrychlení vaření. Otvory na její straně pak plní dvojí funkci. Při vaření upouští přebytečnou páru, díky čemuž vás již nikdy nečeká překvapení v podobě sporáku zacákaného kypící polévkou.

Především však poklice Banquet slouží zároveň jako cedník pro slévání vody z hrnce. Tím získáváte možnost stabilního obouručního úchopu hrnce a procedura cedění či slévání se stává nejen pohodlnější, ale především mnohem bezpečnější.

Hrnce Banquet Cassidy New Line s perforovanou poklicí nabízíme ve čtyřech objemových provedeních od 2,65 do 6,1 litru, součástí sortimentu je však také 1,9litrový rendlík.


pixel

Joseph Joseph KORKMAZ LAVA Metal Luigi Bormioli Netherton Foundry Sanelli
pixel